Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Παρουσίαση βιβλίου Εύας Αρβανίτη Μιχαλοπούλου

Οι εκδόσεις Επτάλοφος, ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, η Αδελφότητα ΑΧΕΠΑ Πάτρας και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Αχαΐας παρουσιάζουν το βιβλίο της φιλολόγου και συγγραφέως Εύας Αρβανίτη Μιχαλοπούλου "Από το ΔΡΑΜΑ στο ΘΑΥΜΑ 125 Προτάσεις Αντιμετώπισης της Οικονομικής Κρίσης" στην Αγορά Αργύρη τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και ώρα 18.30.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι: Εφη Αναλυτή πρόεδρος Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, Γιάννης Πορφύρης πρόεδρος ΑΧΕΠΑ Πάτρας, και Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αχαΐας. Σοφία Ορφανίδου εκπρόσωπος των εκδόσεων Επτάλοφος. Λιολιό Κολυπέρα πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αχαΐας με Καρκίνο Μαστού "Αλμα Ζωής".
Θα μιλήσουν η Άννα Ζαμπάρα –Κατσαρού φιλόλογος, συγγραφέας και η επίσης συγγραφέας Εύα Αρβανίτη - Μιχαλοπούλου.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάζουν οι: Μαρία Αναλυτή και Λάκης Βανταράκης. 
Συντονίζει ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.
Μέρος των εσόδων θα δοθεί στον Σύλλογο Γυναικών Αχαΐας με Καρκίνο του Μαστού "Αλμα Ζωής".

Λίγα λόγια για το Βιβλίο 

Ένας και μοναδικός ο σκοπός της Εύας Αρβανίτη Μιχαλοπούλου,.συγγραφέως γνωστής πολύ από τα προηγούμενα έργα της και τελευταία από τη βιογραφία του πατριάρχη της ελληνικής ναυτιλίας Περικλή Παναγόπουλου, που γνώρισε ως βιβλίο αξιόλογη επιτυχία.
Στόχος της να απευθύνει ένα σωτήριο μήνυμα αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης. Προς μικρούς και μεγάλους, γυναίκες και άνδρες, εργαζόμενους και άνεργους, φτωχούς και πλούσιους, μορφωμένους και αγράμματους. Στο βιβλίο της που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Επτάλοφος» η κ. Μιχαλοπούλου, υπόσχεται να μας οδηγήσει από το δράμα στο θαύμα, διατυπώνοντας 125 προτάσεις, απλές στην εφαρμογή, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικές.
Χρήσιμο, εύχρηστο, πρακτικό, γλαφυρό και ενθαρρυντικό, μας προετοιμάζει για καλύτερες μέρες στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουμε και προβληματίζουν όλους, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου