Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Το Αχαϊκό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΜΚΟ), Πάτρας έκοψε την πίτα του με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου (φωτ.)



Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στις 18:30-20.30 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αχαϊκού Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΜΚΟ), Πάτρας, στο καφέ Παναχαϊκόν στα Υψηλά Αλώνια. Η πρόεδρος Κυριακή Βαμβακά, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά για το 2014, με υγεία, χαμόγελα και ανάπτυξη για την Ελλάδα μας!
Τα δώρα του Ινστιτούτου αποτελούντο από χειροποίητα κοσμήματα και κατασκευές, προσφορά από τις εκπαιδεύτριες των σεμιναρίων του Ινστιτούτου μας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου και συγκεκριμένα η Μαρία Ανδρικοπούλου – Ρούβαλη, αντιδήμαρχος Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων & Ένταξης Μεταναστών, το Δ.Σ, οι εκπαιδευτές – καθηγητές του Ινστιτούτου μας, οι εξωτερικοί συνεργάτες μας, οι εκπαιδευόμενοι από τα σεμινάρια κοσμήματος, ξένων γλωσσών, ελληνικών παραδοσιακών χορών, κατασκευής σαπουνιού & κεριού που υλοποιούμε καθώς και οι αξιότιμοι εθελοντές μας, στους οποίους οφείλουμε πάρα πολλά.
Αξιοσημείωτη η παρουσία της λέσχης ανάγνωσης η οποία και φέτος έχει αξιόλογη δραστηριότητα, με την συντονίστρια Φρόσω Παπαδοπούλου. Επίσης οι ομάδες εργασίας, οι οποίες συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «ReAge» με συντονίστρια την Δήμητρα Αλεξίου οι οποίοι ετοιμάζουν τα κουτιά αναμνήσεων “memory boxes”, παρευρέθηκαν, σχεδιάζοντας μελλοντικές δραστηριότητες. Δε ξεχνάμε τους νεαρούς εθελοντές μας (18-30 ετών), οι οποίοι αποτελούν δυνατό πυρήνα δημιουργίας του Ινστιτούτου μας και οι οποίοι σχεδιάζουν ελληνική παρουσία στην Ρουμανία και στην Αυστρία. Συγκεκριμένα ελληνική αποστολή με εθελοντές τού Ινστιτούτου μας θα επισκεφθούν tο Sibiu Ρουμανίαs τον Μάρτιο 2014 σε συνάντηση νέων από όλη την Ευρώπη, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Youth in Action».
Η εκδήλωση έκλεισε με ανταλλαγή ευχών και σχεδιασμό των δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου μας για τη νέα χρονιά.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ & ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου