Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Εταιρεία επιχορηγεί εγκατάσταση πρόσβασης στη θάλασσα των ΑΜεΑ, μετά από πρόταση Γερ. Φεσσιάν

Την αυτόνομη πρόσβαση των ΑΜεΑ στη θάλασσα επιδιώκει ο Γεράσιμος Φεσσιάν. Η πρόταση έτυχε της ανταπόκρισης της Samsung, η οποία εταιρεία θα επιχορηγήσει την όλη εγκατάσταση. Μέχρι στιγμής μόνο η παραλία του Αγίου Βασιλείου διαθέτει διάδρομο πρόσβασης των ΑΜεΑ.
Αρωγό σε αυτή του την προσπάθεια έχει τον πρόεδρο και δάσκαλο του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων, Χρήστο Γιαννόπουλο, ο οποίος καλεί τα μέλη του να στηρίξουν μέσω facebook πατώντας υποστήριξη στην συγκεκριμένη πρόταση.
Θεωρεί ότι αξίζει να ενισχυθεί η προσπάθειά του Φεσσιάν, ξέροντας τον αγώνα που δίνει για τα ΑμΕΑ.
Σημειώνει πως "Πρέπει να το πούμε σ΄ όλα τα τμήματα και να το προωθήσουμε. Πρέπει η επιτυχία να γίνει και δική μας υπόθεση".
Συγκεκριμένα παρακαλεί:
"Αγαπητά μέλη του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων θα σας παρακαλέσω να υποστηρίξετε την συμμέτοχη του SEATRAC στον διαγωνισμό Launching People της Samsung που λήγει στις 20 Ιανουαρίου.
Η συμμέτοχη σας θα είναι καταλυτική αφού η ιδέα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί.
Στην σελίδα https://apps.facebook.com/launchingpeople-gr/project/377/ μπορείτε να κάντε υποστήριξη.
Με την στήριξη σας μπορείτε να βοηθήσετε να πραγματοποιηθεί μια ιδέα.
Η δημιουργία ενός δικτύου προσβάσιμων παραλιών για ΑμεΑ. Ευχαριστώ".
Ο Γεράσιμος Φεσσιάν τονίζει: 
"Τα άτομα με αναπηρία ζουν πολλαπλές κοινωνικές διακρίσεις. Δεν είναι αυτόνομα σε αρκετές δραστηριότητες της ζωής τους. Μια από αυτές είναι η κολύμβηση το καλοκαίρι στην θάλασσα. Είτε ως κάτοικοι μιας περιοχής ή ως επισκέπτες της. Η ιδέα είναι απλή. Η δημιουργία ενος δικτύου προσβάσιμων παραλιών στην Νησιωτική Ελλάδα εφοδιασμένο με το SEATRAC, την διάταξη που παρέχει την απόλυτη αυτονομία στους χρηστές της. Χαρίζει την πρόσβαση στο φυσικό περιβάλλον. Χαρίζει την πρόσβαση στο ευ ζην".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου