Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση-βιβλιοπαρουσίαση υπέρ του συλλόγου «Αλμα ζωής» Πάτρας (φωτ.)

Αχ. Παπαδιονυσίου, Μαρία Αναλυτή, 
Λάκ. Βανταράκης, Σοφία Αρβανίτη Μιχαλοπούλου Άννα 
Ζαμπάρα-Κατσαρού και Εύα Αρβανίτη Μιχαλοπούλου
Με μεγάλη επιτυχία έγινε στην Πάτρα, την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, ώρα 18:30, στην Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέου και Αράτου, η παρουσίαση του βιβλίου της φιλολόγου και συγγραφέως Εύας Αρβανίτη - Μιχαλοπούλου «ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ, 125 Προτάσεις Αντιμετώπισης της Οικονομικής Κρίσης».
Την οργάνωση είχαν οι εκδόσεις «
Επτάλοφος», ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, η Αδελφότητα ΑΧΕΠΑ Πάτρας και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Αχαΐας «Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός». Σχεδίασε και συντόνισε με απόλυτη επιτυχία, ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Πάτρας «Αγιος Ανδρέας» .
Την εκδήλωση προλόγισαν η πρόεδρος 
Νέων Καλλιτεχνών Πατρών Εφη Αναλυτή, ο πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ Πάτρας «Αγιος Ανδρέας» και πρόεδρος των Αιτ/νων Αχαΐας «Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», καθ. Γιάννης Πορφύρης και η Σοφία Ορφανίδου, εκπρόσωπος των εκδόσεων «Επτάλοφος». Χαιρετισμό εκ μέρους του Συλλόγου «Αλμα ζωής»  των Γυναικών Πάτρας με καρκίνο μαστού απηύθυνε η γραμματέας Πάκη Καραλή.
Κεντρική ομιλήτρια της βιβλιοπαρουσίασης ήταν η καταξιωμένη Αθηναία φιλόλογος Άννα Ζαμπάρα - Κατσαρού, με ρίζες από την Χόμωρη Ναυπακτίας, κόρη του μεγάλου ευεργέτη της Ναυπακτίας γεωπόνου, Ιωάννου Δ. Ζαμπάρα. Αποσπάσματα του βιβλίου απέδωσαν θαυμάσια η Μαρία Αναλυτή, μέλος Χοροθεάτρου Πανεπιστημίου Πατρών και ο λογοτέχνης Λάκης Βανταράκης.
Την εκδήλωση έκλεισε, συγκινημένη για την αποδοχή που επιφύλαξε ο κόσμος στο βιβλίο της, καταχειροκροτούμενη, η συγγραφεύς Εύα Αρβανίτη – Μιχαλοπούλου.
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου δόθηκαν υπέρ του Συλλόγου Γυναικών Αχαΐας με καρκίνο μαστού «Αλμα ζωής».
Το κοινό
 
Αννα Ζαμπάρα-Κατσαρού και Εύα Αρβανίτη- 
Μιχαλοπούλου
Οι συντελεστές της εκδήλωσης, οι ομιλητές, αυτοί που 
χαιρέτησαν την εκδήλωση, ο συντονιστής και η πρόεδρος της 
Ελλ
ηνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά 
Πλάκας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου