Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ανοίγει σήμερα η έκθεση διαγωνισμού φωτογραφίας στο Καρναβαλικό Κέντρο


Ν. Μουτσόπουλος, 1ο βραβείο
Αρχίζει την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο Καρναβαλικό Κέντρο στην Αγορά Αργύρη  η έκθεση των 20 πρώτων έργων που προέκυψαν από το διαγωνισμό φωτογραφίας «Χορεύοντας στους δρόμους», που διοργάνωσαν με εξαιρετική επιτυχία η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και η ανοικτή φωτογραφική ομάδα «Πολύμορφο»  του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας – Αχαΐας (ΠΚΕ ΟΤΕ Πάτρας), στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2013.
Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φωτογραφήσουν σκηνές από την πόλη μας, με θέμα «Χορεύοντας στους Δρόμους» από την Τσικνοπέμπτη 7/3 έως και το Σάββατο 9/3.
Δήμητρα Σταθοπούλου, 2ο βραβείο

Η ψηφοφορία για τις καλύτερες φωτογραφίες πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά, την Κυριακή 10/3 και την Δευτέρα 11/3, μέσω του ιστότοπου  www.polymorfo.gr
Μαίρη Τσάμη, 3ο βραβείο
Οι φωτογραφίες που έλαβαν την μεγαλύτερη βαθμολογία θα αναρτηθούν στην έκθεση φωτογραφίας που αρχίζει την Πέμπτη 14-3 και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 30 Μαρτίου με ώρες λειτουργίας  από τις 10.00 έως τις 22.00.
Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 20.30 στο Καρναβαλικό Κέντρο στην Αγορά Αργύρη. Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει και η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού για τις τρεις πρώτες καλύτερες φωτογραφίες, ενώ η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» θα απονείμει αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.
Τα τρία πρώτα βραβεία θα απονεμηθούν στους Νίκο Μουτσόπουλο, Δήμητρα Σταθοπούλου και Μαίρη Τσάμη.

Εκτός από τα τρία πρώτα βραβευμένα, θα εκτεθούν και τα έργα των Τηλέμαχου Τσουραμάνη, Γιάννη Μπακαλάκου, Ακριβής Γεωργίου, Στάσιας Διακουμίδου, Ανδριανής Λάζαρη, Γεωργίας Μπούνια, Νίκου Υφαντή, Mari Ampla, Αθηνάς Παπανικολοπούλου, Μαρίας Μυλωνά, Παναγιώτη Παπαθεοδωρόπουλου, Γιάννη Πατρώνη, Χρύσας Δρίβα, Δημήτρη Σαρχώση, Βασίλειου Κατσίνα, Μαίρης Γιαννοπούλου και Μιχάλη Κουρή.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου