Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Στεγνός από λεφτά ο Δήμος Πάτρας, αλλά και από ιδέες

ΤΟ "ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ" ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Στέγνωσε... από ιδέες ο Δήμος Πάτρας. Ομως πάντα βγαίνει ασπροπρόσωπος. Οι όποιες εκδηλώσεις γίνονται με την "αρωγή" της Δημαρχίας επιτυγχάνονται με την ευγενική προθυμία των εθελοντικών συλλόγων. Αύριο Παρασκευή, γιορτή της Μητέρας και μία από τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πλατεία Γεωργίου, με τη συμπαράσταση του Δήμου, είναι του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου "Αγκαλιάζω".

Η αντιδήμαρχος Εθελοντισμού του Δήμου Πάτρας, Μαρία Ανδρικοπούλου Ρούβαλη ζήτησε τη διοργάνωση μιας σχετικής γιορτής για την Γυναίκα και ο σύλλογος ανταποκρίθηκε. Από το πρωί της Παρασκευής εθελόντριες του Ομίλου θα βρίσκονται στην πλατεία Γεωργίου και θα διανέμουν στις περαστικές γυναίκες φυλλάδια ενημέρωσης για τον τράχηλο της μήτρας. Ενα θέμα που αφορά το γυναικείο φύλο. Υπήρχε περίπτωση κινητή μονάδα να έκανε ελέγχους μαστού, αλλά αυτό δεν επετεύχθη. 
Το απόγευμα, στις 5 μ.μ., στο Επιμελητήριο θα γίνει εκδήλωση για τη γιορτή της γυναίκας με ομιλία. Φέτος θα υπάρξει πρωτοτυπία. Αντί για γυναίκα ομιλητής θα είναι άνδρας. Ο κοινωνικός λειτουργός του "Αγκαλιάζω" Πάτρας θα αναπτύξει το θέμα: Το ημερολόγιο της γυναίκας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου