Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Η Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη και οι Χρήστος Λιντέρης, Πέτρος Χασάπης στην τηλεόραση του Αχελώου

Προσκεκλημένοι στην τηλεόραση του Αχελώου και στην έκτακτη εκπομπή του Αχιλλέα Παπαδιονυσίου "Ανοιχτές Σελίδες" την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 23.00 το βράδυ είναι η Μαρία Δελιβάνη πρόεδρος του Ιδρύματος Δημήτρη και Μαρίας Δελιβάνη και π. πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και οι Πέτρος Χασάπης και Χρήστος Λιντέρης δικηγόροι και ιδρυτές της πρωτοβουλίας για ριζική αλλαγή του Συντάγματος.
Η κ. Δελιβάνη απαντά στο εάν συνεχίζει να υποστηρίζει την επιστροφή στη δραχμή, αναφέρεται σχετικά στη δήλωση του Ολιβιέ Μπλανσάρ ότι έγινε λάθος από το ΔΝΤ, τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά, αν είναι ανεξήγητη η μη προσπάθεια αξιοποίησης από την Ελληνική Κυβέρνηση, για τη μεγάλη φοροδιαφυγή, για την ανάπτυξη, για τον καταποντισμό των δημοσίων εσόδων, αν υπάρχει διέξοδο, και τι προβλέπει για την ευρωζώνη.
Οι κ. Χασάπης και Λιντέρης μιλούν για το ότι έχουμε το καλύτερο Σύνταγμα αλλά οι πολιτικοί δεν το εφαρμόζουν, τι σχέση έχει το Σύνταγμα με την οικονομική κρίση, εάν μπορεί η αλλαγή του να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κρίσης, γιατί νέο Σύνταγμα και όχι αλλαγή του υπάρχοντος, τι πρέπει να σηματοδοτεί ένα νέο Πολίτευμα, για ποιο λόγο θεωρούν την πρωτοβουλία τους αυτή, της ίδρυσης της ριζικής αλλαγής του Συντάγματος ότι είναι αναγκαία. Ποιες αλλαγές προτείνουν, με ποια διαδικασία πρέπει να θεσπιστεί το νέο Σύνταγμα και άλλα πολλά. Διαδικτυακά. www.axeloostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου