Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Παρουσίαση βιβλίου για τα ριζοχώρια του μυθικού Ερύμανθου, του Ν. Σακελλαρόπουλου, στις 20 Μαΐου

Το βιβλίο του δραστήριου και προικισμένου στην αναδίφηση ιστορικών στοιχείων του τόπου καταγωγής του, συγγραφέα Νίκου Σακελλαρόπουλου, θα παρουσιασθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 9.30 στο ξενοδοχείο "Αστήρ" της Πάτρας. Τίτλος του "Λεχούρι και Κερέσοβα: Ριζοχώρια του μυθικού Ερύμανθου".Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας, το ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενειών "Η Ελπίδα", το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων –Συνταξιούχων ΟΤΕ και ο Σύλλογος Λεχουριτών και Κερασοβινών Πάτρας. 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Λεωνίδας Μαργαρίτης, πρόεδρος Εταιρείας Λογοτεχνών Ν/Δ Ελλάδος και Γιώργος Σαρρής, συνταξιούχος ΟΤΕ. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Σοφία Παπαδοπούλου Βασιλοπούλου μέλος της Θεατρικής Ομάδας Εργαζομένων Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ παράλληλα θα προβάλλεται μέσω dvd φωτογραφικό υλικό από την περιοχή. 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα ακουσθούν τραγούδια από τη Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου των Εργαζομένων ΟΤΕ υπό τη διεύθυνση του Τάσου Καραγιάννη. Επίσης θα βραβευθεί ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος καθηγητής Παιδιατρικής, Γεώργιος Χρούσος από τον Σύλλογο Λεχουριτών και Κερασοβινών Πατρών.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων, καθώς και το ποσό χορηγίας από τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΟΤΕ Περιφέρειας Πατρών θα δοθούν στο Σύλλογο Εθελοντών Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών "Η Ελπίδα". Συντονίζει ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου