Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Αφιέρωμα στον μεγάλο μας ποιητή Νικηφόρο Βρεττάκο στην τηλεόραση του Αχελώου

Αφιέρωμα στον μεγάλο μας Ποιητή Νικηφόρο Βρεττάκο στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή "Ανοιχτές Σελίδες" την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 18.10 το α' μέρος και την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 18.10 το β' μέρος κάνει ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.
Για τον μεγάλο μας ποιητή Νικηφόρο Βρεττάκο και το έργο του μιλούν ο ψηφιακός φωτογράφος Σαράντος Σακελλάκος που πάντρεψε την εικόνα με τον ήχο και την ποίηση και εφτιαξε σε ντοκιμαντέρ το έργο του Νικηφόρου Βρεττάκου "Λειτουργία κάτω από την Ακρόπολη" που έχει παρουσιασθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Επίσης μεταφέρουν εικόνες και γεγονότα από τη συναντησή τους με τον ποιητή, Νικηφόρο Βρεττάκο, ο κοινωνιολόγος και πρόεδρος της Ενώσεως Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος Δημήτρης Λούκας, ο συγγραφέας Νίκος Σακελλαρόπουλος, ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Διονύσης Λειμονής και ο ποιητής και συγγραφέας Γιώργος Σπηλιώτης. 
Απαγγέλλουν ποιήματα του μεγάλου μας ποιητή, Νικηφόρου Βρεττάκου, ο Δημήτρης Λούκας και ο Γιώργος Σπηλιώτης. Επίσης προβάλλονται αποσπάσματα από το έργο του ποιητή "Λειτουργία Κάτω από την Ακρόπολη" σε πάντρεμα εικόνας-ήχου-ποίησης του Σαράντου Σακελλάκου.
Διαδικτυακά www.axeloostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου